Vælg en side

Tilbage til en bedre balance

Mange slås med helbredssproblemer. Ofte forårsaget af en livsstil, der fører til skavanker. Moderne vestlig lægekunst behandler blot symptomer. Ikke de ubalancer i kroppen, der ligger bag helbredsudfordringer. Mange oplever også at blive “opgivet” af deres læge. At der simpelthen ikke er en behandling, der kan hjælpe dem med den sygdom, smerte eller ubehag, de går rundt med.

Traditionel kinesisk lægekunst har et andet og mere holistisk perspektiv på behandling. Vores mål er at hjælpe så mange som muligt tilbage til den fine balance, som kroppen er født med. Ved at dele viden om, hvad der kan få og holde din krop i balance. Vi sælger også enkelte produkter.

Bag Herbalwise står:

Alice Dan Mao

Alice Dan Mao stammer fra en kinesisk lægefamilie af fire generationer. Under sin opvækst lærte hun om traditionel kinesisk lægekunst. Senere studerede hun på et af de ældste universiteter for kinesisk lægekunst, Hebei University of Traditional Chinese Medicine.

Alice har sin egen familieklinik, hvor hun behandler folk med akupunktur og traditionel kinesisk lægekunst. I sin klinik fokuserer hun på problemer, som er svære at helbrede, såsom problemer med rygsøjlen, lammelse forårsaget af apopleksi, hjerneatrofi mv.

Alice har været valgt som rådsmedlem i World Federation of Chinese Medicine Societies.

Udover traditionel diagnostik er hun i gang med at lære den specielle qigong diagnostik, som hendes familie har benyttet i generationer.